Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MK Arrows (802078) - ñapasfc (1594574) » 351999964: T35/J9/VII

Liga 351999964 Información oficial sobre el partido 351999964 en Hattrick

31.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VII.973 (39009)

MK Arrows Alineación oficial del equipo 'MK Arrows' en el partido 4 - 0 Real Andujar Alineación oficial del equipo 'Real Andujar' en el partido
Harald Kersten (26') 1 - 0
Marcos Mompó (29') 2 - 0
Marcos Mompó (79') 3 - 0
Daniel Spiegl (85') 4 - 0
MK Arrows Alineación oficial del equipo 'MK Arrows' en el partido 4 - 0 Real Andujar Alineación oficial del equipo 'Real Andujar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MK Arrows Alineación oficial del equipo 'MK Arrows' en el partido 2 - 1 Real Andujar Alineación oficial del equipo 'Real Andujar' en el partido
Tiene suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,0 % 21,7 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MK Arrows

Goles Goles

  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Harald Kersten al minut 26, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Arrows i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marcos Mompó va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcos Mompó, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Arrows.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Arrows pel centre va donar un gran resultat: el gol de Daniel Spiegl va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arrows va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Wisi Paulus, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Harald Kersten va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Arrows que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lorenzo Ruttolo al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Daniel Spiegl va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harald Kersten.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Klaudiusz Kolarski de Arrows va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Argider Arruza de Arrows la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Andujar

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Gian-Reto Druschke va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alexi Bac, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Bert Faaborg la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Andujar havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Andujar es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Kennet Sauer no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Lorenzo Ruttolo al camp.