Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RedWhite Power (310645) - Toquero Lehendakari FC (437117) » 351999215: T35/J3/VII

Liga 351999215 Información oficial sobre el partido 351999215 en Hattrick

19.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / VII.960 (38996)

RedWhite Power Alineación oficial del equipo 'RedWhite Power' en el partido 1 - 3 La Garita de Tiros Alineación oficial del equipo 'La Garita de Tiros' en el partido
Joan Comellas (15') 1 - 0
1 - 1 Gijsbrecht Vanhees (19')
1 - 2 Gijsbrecht Vanhees (26')
1 - 3 Darius van Steenis (78')
RedWhite Power Alineación oficial del equipo 'RedWhite Power' en el partido 1 - 3 La Garita de Tiros Alineación oficial del equipo 'La Garita de Tiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RedWhite Power Alineación oficial del equipo 'RedWhite Power' en el partido 0 - 5 La Garita de Tiros Alineación oficial del equipo 'La Garita de Tiros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RedWhite Power

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): RedWhite prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Joan Comellas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): RedWhite van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Ramón Beitia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ulisses Silva Souza de RedWhite va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 39, però no va estar gaire encertat.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Denis Fontes. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

La Garita de Tiros

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Garita va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gijsbrecht Vanhees va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 26, en Ismael Areias del Garita va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Gijsbrecht Vanhees que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Garita l'avantatge per 1 - 3. Darius van Steenis en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Darius van Steenis es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tapani Mietala al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 65 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Romain Richart va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marcelo Maglione. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Jakob Kieffer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfonso Cosín, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Després de 73 minuts jugats, Gijsbrecht Vanhees es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ernest Laffitte.