Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rovira's crew (439621) - Celtas Utd (308956) » 351997280: T35/J9/VII

Liga 351997280 Información oficial sobre el partido 351997280 en Hattrick

31.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VII.925 (38961)

Rovira's crew Alineación oficial del equipo 'Rovira's crew' en el partido 1 - 0 Anis Tenis F.C. Alineación oficial del equipo 'Anis Tenis F.C.' en el partido
Qasem Yaseen Omar (66') 1 - 0
Rovira's crew Alineación oficial del equipo 'Rovira's crew' en el partido 1 - 0 Anis Tenis F.C. Alineación oficial del equipo 'Anis Tenis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rovira's crew Alineación oficial del equipo 'Rovira's crew' en el partido 2 - 0 Anis Tenis F.C. Alineación oficial del equipo 'Anis Tenis F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rovira's crew

Goles Goles

  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Roviras prenia la batuta de l'encontre al minut 66, quan en Qasem Yaseen Omar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Roviras per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan José Doz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Renato de Oliveira va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Roviras va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stefan Lundin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stefan Lundin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joakim Assenmacher de Roviras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefan Lundin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Boyd Halatau de Roviras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Boyd Halatau es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Joakim Assenmacher de Roviras es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Anis Tenis F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): Tenis van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 7 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ivano Guglielmino no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tenis, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Cosme Paterna va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Lukas Schalburg de Tenis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.