Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los janecitos (117947) - Daidoji Harriers (48410) » 351996940: T35/J8/VII

Liga 351996940 Información oficial sobre el partido 351996940 en Hattrick

24.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / VII.919 (38955)

AVF Rivas Alineación oficial del equipo 'AVF Rivas' en el partido 3 - 3 Daidoji Harriers Alineación oficial del equipo 'Daidoji Harriers' en el partido
0 - 1 Silvestre Casabona (21')
Uri Xandre (29') 1 - 1
1 - 2 Enar Akaieta (38')
1 - 3 Rafael García Carrión (44')
Uri Xandre (84') 2 - 3
Salvador Ocón (87') 3 - 3
AVF Rivas Alineación oficial del equipo 'AVF Rivas' en el partido 3 - 3 Daidoji Harriers Alineación oficial del equipo 'Daidoji Harriers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AVF Rivas Alineación oficial del equipo 'AVF Rivas' en el partido 4 - 0 Daidoji Harriers Alineación oficial del equipo 'Daidoji Harriers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AVF Rivas

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Després de 29 minuts de partit, Uri Xandre igualava per Rivas en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Harriers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Uri Xandre la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rivas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 84.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Rivas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Salvador Ocón, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Diego Iragorria va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rivas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Salvador Ocón va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Rivas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 50 que Jorge Badenes no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 206 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Salvador Ocón va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enar Akaieta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Salvador Ocón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moisés Varo de Rivas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Daidoji Harriers

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Harriers va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 21. Silvestre Casabona va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Enar Akaieta va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Harriers.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Rafael García Carrión de Harriers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enar Akaieta de Harriers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Jordi Peralba de Harriers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.