Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PremiumTeam (799415) - F.C TerremoTo (1457020) » 351994715: T35/J12/VII

Liga 351994715 Información oficial sobre el partido 351994715 en Hattrick

21.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / VII.879 (38915)

PremiumTeam Alineación oficial del equipo 'PremiumTeam' en el partido 2 - 0 F.C TerremoTo Alineación oficial del equipo 'F.C TerremoTo' en el partido
Tolis Jovščikas (13') 1 - 0
Tolis Jovščikas (75') 2 - 0
PremiumTeam Alineación oficial del equipo 'PremiumTeam' en el partido 2 - 0 F.C TerremoTo Alineación oficial del equipo 'F.C TerremoTo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PremiumTeam Alineación oficial del equipo 'PremiumTeam' en el partido 0 - 1 F.C TerremoTo Alineación oficial del equipo 'F.C TerremoTo' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PremiumTeam

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de PremiumTeam eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 13, Tolis Jovščikas va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mattia Fasselli va treure un córner llarg cap al segon pal que en Tolis Jovščikas, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Soriano, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PremiumTeam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tolis Jovščikas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): PremiumTeam van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Tolis Jovščikas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): El PremiumTeam va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Mattia Fasselli la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tolis Jovščikas va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Przemysław Nalewajek ocupà el lloc d'en Fernando Soriano al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de PremiumTeam quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Mattia Fasselli no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

F.C TerremoTo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Sabin Duma, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ilídio Branco Gonçalves no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El TerremoTo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Ilídio Branco Gonçalves va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Floriano Borroni de TerremoTo es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Radulf Töllner de TerremoTo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Floriano Borroni va prendre el seu rol al minut 32.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Răzvan Danilă va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.