Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Beautiful goodbye (1339404) - besu team (995966) » 351994132: T35/J6/VII

Liga 351994132 Información oficial sobre el partido 351994132 en Hattrick

10.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / VII.869 (38905)

Bonico Team Returns Alineación oficial del equipo 'Bonico Team Returns' en el partido 1 - 2 besu team Alineación oficial del equipo 'besu team' en el partido
0 - 1 Rutenio Rojas (15')
0 - 2 Aiert Linazasoro (80')
Rex Tuckey (81') 1 - 2
Bonico Team Returns Alineación oficial del equipo 'Bonico Team Returns' en el partido 1 - 2 besu team Alineación oficial del equipo 'besu team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bonico Team Returns Alineación oficial del equipo 'Bonico Team Returns' en el partido 3 - 0 besu team Alineación oficial del equipo 'besu team' en el partido
Tiene mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bonico Team Returns

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Rex Tuckey, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Returns.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Returns per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Evyatar Nizan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ante Načinović va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Returns a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Roberto Conforti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Returns Rein van der Weij quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 69 minuts, en Ante Načinović no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34 de partit, el jugador Claudio Carboni de Returns es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Asbjørn Byriel probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

besu team

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 15 minuts, el tirador de faltes del besu va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rutenio Rojas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Aiert Linazasoro va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Antonio Gallo de besu va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Manuel Mejía al minut 37 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Alfredo Sánchez Palomino va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Claudio Carboni va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Manuel Mejía de besu va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Joaquín Bejega es va quedar sol davant del porter, al minut 79. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Samuel Vallaure ocupà el lloc d'en Joan Carles Cegarra al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de besu quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.