Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chococrispis (437115) - Retorna (992313) » 351993863: T35/J8/VII

Liga 351993863 Información oficial sobre el partido 351993863 en Hattrick

24.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / VII.864 (38900)

Guardia Negra Alineación oficial del equipo 'Guardia Negra' en el partido 4 - 1 AREN F.C Alineación oficial del equipo 'AREN F.C' en el partido
David Calzada (4') 1 - 0
Alessandro Ventrone (16') 2 - 0
Alessandro Ventrone (28') 3 - 0
Jérémy Bonjean (75') 4 - 0
4 - 1 Klaudiusz Rospęk (76')
Guardia Negra Alineación oficial del equipo 'Guardia Negra' en el partido 4 - 1 AREN F.C Alineación oficial del equipo 'AREN F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Guardia Negra Alineación oficial del equipo 'Guardia Negra' en el partido 4 - 0 AREN F.C Alineación oficial del equipo 'AREN F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guardia Negra

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Calzada, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Guardia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alessandro Ventrone progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Alessandro Ventrone va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jérémy Bonjean va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10, Eduardo Carlos Goux gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aleksandrs Reinicāns va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Karl Ness va rematar alt.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eduardo Carlos Goux va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Calzada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Fernández de Guardia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AREN F.C

Goles Goles

  • 117 Minuto 76 (Gol evento especial cansancio): Rafael Fernández estava destrossat a aquestes alçades de partit. Klaudiusz Rospęk se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 82 (Ocasión de falta): Després de 82 minuts, Çağrı Azmi va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Gabriel Vázquez el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ralph Janßen de AREN es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ralph Janßen va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.