Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Solpark Friki Club (118437) - Nikoroa (118149) » 351992788: T35/J7/VII

Liga 351992788 Información oficial sobre el partido 351992788 en Hattrick

17.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / VII.845 (38881)

FaRLoPeRoS F.A Alineación oficial del equipo 'FaRLoPeRoS F.A' en el partido 2 - 1 xurraskillos Alineación oficial del equipo 'xurraskillos' en el partido
Mario Zipoli (16') 1 - 0
1 - 1 Laurits Ørvad (33')
Gilberto Finelli (78') 2 - 1
FaRLoPeRoS F.A Alineación oficial del equipo 'FaRLoPeRoS F.A' en el partido 2 - 1 xurraskillos Alineación oficial del equipo 'xurraskillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FaRLoPeRoS F.A Alineación oficial del equipo 'FaRLoPeRoS F.A' en el partido 0 - 1 xurraskillos Alineación oficial del equipo 'xurraskillos' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FaRLoPeRoS F.A

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): FaRLoPeRoS va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Mario Zipoli la va transformar en el 1 - 0.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Gilberto Finelli va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, FaRLoPeRoS, al minut 78. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Mario Zipoli va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FaRLoPeRoS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FaRLoPeRoS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandro Valenciaga Ros, però el porter rival va fer una gran aturada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Edward Żwidziak no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

xurraskillos

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Costică Stoica va anar directament als peus de Laurits Ørvad que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Matija Santo no va ser aprofitada per en Costică Stoica que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Andrew Betmead de xurraskillos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Elvin Guna va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): xurraskillos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Frank Ekker des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Abramo Di Lonardo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Costică Stoica va intentar anar-se'n per velocitat al minut 79 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.