Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moquillos FC (1590103) - donovan (990543) » 351992424: T35/J13/VII

Liga 351992424 Información oficial sobre el partido 351992424 en Hattrick

28.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VII.838 (38874)

Torres Blancas Alineación oficial del equipo 'Torres Blancas' en el partido 2 - 0 U.D. Oliva Alineación oficial del equipo 'U.D. Oliva' en el partido
Dany Cucalo (35') 1 - 0
Marek Paśnik (66') 2 - 0
Torres Blancas Alineación oficial del equipo 'Torres Blancas' en el partido 2 - 0 U.D. Oliva Alineación oficial del equipo 'U.D. Oliva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torres Blancas Alineación oficial del equipo 'Torres Blancas' en el partido 1 - 2 U.D. Oliva Alineación oficial del equipo 'U.D. Oliva' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torres Blancas

Goles Goles

  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Paco Herrerias va anar a parar al cap de Dany Cucalo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Blancas el 1 - 0.
  • 139 Minuto 66 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Marek Paśnik va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Valerio De Luca.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniel Goodie al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dany Cucalo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marek Paśnik va estar a punt de sentenciar el partit al minut 50, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Subirnàs.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Liborio Silveira de Blancas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

U.D. Oliva

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Oliva a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Kristof Hoppe va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Patrick Spagl va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Lars-Gunnar Josefsson va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lars-Gunnar Josefsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mustafa Dacić s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aivars Dilbiņš de Oliva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Teunis Atreides va sortir coix del terreny de joc, substituït per Juli Blasco. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.