Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Concejal (1592710) - TopiPopis F.C. (1368212) » 351990559: T35/J9/VII

Liga 351990559 Información oficial sobre el partido 351990559 en Hattrick

31.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VII.805 (38841)

El Concejal Alineación oficial del equipo 'El Concejal' en el partido 1 - 0 TopiPopis F.C. Alineación oficial del equipo 'TopiPopis F.C.' en el partido
Nicolas Dupré (66') 1 - 0
El Concejal Alineación oficial del equipo 'El Concejal' en el partido 1 - 0 TopiPopis F.C. Alineación oficial del equipo 'TopiPopis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Concejal Alineación oficial del equipo 'El Concejal' en el partido 2 - 0 TopiPopis F.C. Alineación oficial del equipo 'TopiPopis F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Concejal

Goles Goles

  • 120 Minuto 66 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 66, indicava inequívocament que en Nicolas Dupré va saber trobar la xarxa rival. Concejal desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Volkhardt Praßl arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Concejal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yannik Stüwer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eulogio Sánchez de Concejal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabrizio Saggese de Concejal es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a David Fridstad no era cap impediment.
  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Óla Jákup Mikladal, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

TopiPopis F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): David Fridstad es va comportar com un juvenil al minut 35 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Ville Hyle va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de TopiPopis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 73 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Bernd Penninger va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Bernd Penninger de TopiPopis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.