Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC. Sanxenxo (485388) - Inter de Millán (1457346) » 351987445: T35/J1/VII

Liga 351987445 Información oficial sobre el partido 351987445 en Hattrick

05.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / VII.750 (38786)

Tumbaos FC Alineación oficial del equipo 'Tumbaos FC' en el partido 4 - 1 Inter de Millán Alineación oficial del equipo 'Inter de Millán' en el partido
Emmanuel Palacios (36') 1 - 0
1 - 1 Àlex Llabrés (42')
Emmanuel Palacios (43') 2 - 1
Alberto da Cunha (63') 3 - 1
Mickaël Guittet (70') 4 - 1
Tumbaos FC Alineación oficial del equipo 'Tumbaos FC' en el partido 4 - 1 Inter de Millán Alineación oficial del equipo 'Inter de Millán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tumbaos FC Alineación oficial del equipo 'Tumbaos FC' en el partido 2 - 0 Inter de Millán Alineación oficial del equipo 'Inter de Millán' en el partido
Tiene suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tumbaos FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): Emmanuel Palacios va donar a Tumbaos un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 43 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Emmanuel Palacios llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alberto da Cunha, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mickaël Guittet va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 1 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alberto da Cunha va entorpir al marcador d'en Oscar Crespi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Oscar Crespi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Şinasi Ergem va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Tumbaos Joaquín Huelves va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Oswaldo Baraja va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mickaël Guittet va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marian Marin.

Inter de Millán

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): El Millán era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Àlex Llabrés va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Filippo Carlsdorff va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Millán que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Uwe Philipp Stutterheim va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bilge Hakgüzar de Millán la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Uwe Philipp Stutterheim.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Millán puguin veure en Steen Rud Palm jugant de nou; ja que al minut 40 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Kim Dheygere el va substituir sense tenir temps d'escalfar.