Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mirandillas (992501) - eLeVeN F.C. (487429) » 351985219: T35/J4/VII

Liga 351985219 Información oficial sobre el partido 351985219 en Hattrick

26.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VII.710 (38746)

Mirandillas Alineación oficial del equipo 'Mirandillas' en el partido 2 - 4 eLeVeN F.C. Alineación oficial del equipo 'eLeVeN F.C.' en el partido
Christophe Colombel (22') 1 - 0
1 - 1 Arvid Fagervold (42')
1 - 2 Fabian Bichler (47')
1 - 3 Félix Cárdenas (48')
1 - 4 Eldert Hulshoff (78')
Melcior Prim (80') 2 - 4
Mirandillas Alineación oficial del equipo 'Mirandillas' en el partido 2 - 4 eLeVeN F.C. Alineación oficial del equipo 'eLeVeN F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mirandillas Alineación oficial del equipo 'Mirandillas' en el partido 4 - 2 eLeVeN F.C. Alineación oficial del equipo 'eLeVeN F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,7 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mirandillas

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Mirandillas, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Christophe Colombel per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els seguidors del Mirandillas van tornar a saltar d'alegria al minut 80. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Melcior Prim que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Eugenio Ventura va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mirandillas.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Egil Madsen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mirandillas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Egil Madsen va entorpir al marcador d'en Álvaro Ramalho Rodrigues per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Álvaro Ramalho Rodrigues del Mirandillas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 208 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Álvaro Ramalho Rodrigues va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 66. En Héctor Hugo Catalano va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mirandillas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Christophe Colombel va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Michel Noirot de Mirandillas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Eugenio Ventura de Mirandillas va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Héctor Hugo Catalano va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Melcior Prim ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

eLeVeN F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 42 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Arvid Fagervold marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador de eLeVeN Fabian Bichler va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 47 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Félix Cárdenas va aprofitar un error defensiu al minut 48, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a eLeVeN.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eldert Hulshoff de eLeVeN l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 78 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): eLeVeN va estar a punt d'empatar al 29 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jorge Alonso que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.