Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Laudrup DT (1595266) - RMD club de futbol (120343) » 351984212: T35/J4/VII

Liga 351984212 Información oficial sobre el partido 351984212 en Hattrick

26.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VII.692 (38728)

Laudrup DT Alineación oficial del equipo 'Laudrup DT' en el partido 0 - 2 KUSPEDRINHOS F.C. Alineación oficial del equipo 'KUSPEDRINHOS F.C.' en el partido
0 - 1 Arlindo da Silva (55')
0 - 2 Hamdi Andolsi (62')
Laudrup DT Alineación oficial del equipo 'Laudrup DT' en el partido 0 - 2 KUSPEDRINHOS F.C. Alineación oficial del equipo 'KUSPEDRINHOS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Laudrup DT Alineación oficial del equipo 'Laudrup DT' en el partido 1 - 1 KUSPEDRINHOS F.C. Alineación oficial del equipo 'KUSPEDRINHOS F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,6 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laudrup DT

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 3, un contraatac del Laudrup no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Castejón Pozo López perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Laudrup va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Christos Katechis, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Laudrup va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Castejón Pozo López, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Claudiu Pop es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Branimir Šubarić de Laudrup va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KUSPEDRINHOS F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): En Arlindo da Silva donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 55 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hamdi Andolsi de KUSPEDRINHOS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 62 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Lodovico Bruscolotti, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Oscar Rodolfo Portes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fernando Pujol Coll va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Lodovico Bruscolotti va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sławomir Glapiński va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 77 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de KUSPEDRINHOS Agustín Roches va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gunnar Schreier va entrar en el seu lloc.