Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Sweet Broncos (1438310) - Galicians of Liverpool (435964) » 351983934: T35/J5/VII

Liga 351983934 Información oficial sobre el partido 351983934 en Hattrick

03.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / VII.687 (38723)

The Sweet Broncos Alineación oficial del equipo 'The Sweet Broncos' en el partido 2 - 1 Galicians of Liverpool Alineación oficial del equipo 'Galicians of Liverpool' en el partido
Modesto Porcel Aguirre (8') 1 - 0
1 - 1 Nestor Lindfors (11')
Modesto Porcel Aguirre (29') 2 - 1
The Sweet Broncos Alineación oficial del equipo 'The Sweet Broncos' en el partido 2 - 1 Galicians of Liverpool Alineación oficial del equipo 'Galicians of Liverpool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Sweet Broncos Alineación oficial del equipo 'The Sweet Broncos' en el partido 5 - 0 Galicians of Liverpool Alineación oficial del equipo 'Galicians of Liverpool' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Sweet Broncos

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Juan Antonio Malafaya va acabar en una passada genial cap al jugador de Broncos Modesto Porcel Aguirre, que va marcar el 1 - 0.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Modesto Porcel Aguirre va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Broncos.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Juan Antonio Malafaya va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 6, i va passar la pilota a Kai Bakens, però aquest no va encertar a marcar.
  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Modesto Porcel Aguirre gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Alberto Pareja va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Broncos ho intentava per la dreta per mitjà de Hércules Oliveira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Konstantin Thadewaldt una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Luis Alberto Pareja va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Holger Lenhard de Broncos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Broncos puguin veure en Juan Antonio Malafaya jugant de nou; ja que al minut 40 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Clemens Kaufmann el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Galicians of Liverpool

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 en Nestor Lindfors va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de William Canzut van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Archie Boyack a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 39, en un 1 contra 1 amb el porter, però Benedykt Matacz va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Archie Boyack des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Galicians van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Reinhardt Urbanschitz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Laurent Carème, en lloc de córrer, relliscava.