Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hércules de Alicante CF. (989080) - Embalums (1430821) » 351983600: T35/J6/VII

Liga 351983600 Información oficial sobre el partido 351983600 en Hattrick

10.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / VII.681 (38717)

Villena libre y tropical Alineación oficial del equipo 'Villena libre y tropical' en el partido 0 - 2 International Madrid CF Alineación oficial del equipo 'International Madrid CF' en el partido
0 - 1 Gilarranz Roche (68')
0 - 2 Gilarranz Roche (86')
Villena libre y tropical Alineación oficial del equipo 'Villena libre y tropical' en el partido 0 - 2 International Madrid CF Alineación oficial del equipo 'International Madrid CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villena libre y tropical Alineación oficial del equipo 'Villena libre y tropical' en el partido 2 - 2 International Madrid CF Alineación oficial del equipo 'International Madrid CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,9 % 34,7 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villena libre y tropical

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En İlker Kuzey del tropical ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en İlker Kuzey va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Stefan Leising, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en İlker Kuzey no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

International Madrid CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gilarranz Roche que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gilarranz Roche de International l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Sergio Duany va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Xacobe Meixús de International, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Gilarranz Roche de International va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xacobe Meixús.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): Luis Zozaya no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.