Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventus de Gijón f.c (1332433) - F.C.Prison_Break (1583597) » 351983328: T35/J7/VII

Liga 351983328 Información oficial sobre el partido 351983328 en Hattrick

17.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / VII.676 (38712)

Juventus de Gijón f.c Alineación oficial del equipo 'Juventus de Gijón f.c' en el partido 1 - 3 F.C.Prison_Break Alineación oficial del equipo 'F.C.Prison_Break' en el partido
0 - 1 Jan-Erik Kristiansen (56')
Pere Pau Bros (79') 1 - 1
1 - 2 Junior Nihoul (89')
1 - 3 Fernando Ascarrunz (89')
Juventus de Gijón f.c Alineación oficial del equipo 'Juventus de Gijón f.c' en el partido 1 - 3 F.C.Prison_Break Alineación oficial del equipo 'F.C.Prison_Break' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Juventus de Gijón f.c Alineación oficial del equipo 'Juventus de Gijón f.c' en el partido 4 - 3 F.C.Prison_Break Alineación oficial del equipo 'F.C.Prison_Break' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,2 % 28,6 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventus de Gijón f.c

Goles Goles

  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Pere Pau Bros s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Juventus va ser a punt de marcar al minut 89, quan el seu jugador Carles Daniel Llorach va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pāvils Pluģis.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Rolando Raposo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Carles Daniel Llorach.
  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Javier Español de Juventus no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Pāvils Pluģis va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

F.C.Prison_Break

Goles Goles

  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jan-Erik Kristiansen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): En Aldo Cabana va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Junior Nihoul la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, F.C.Prison_Break va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fernando Ascarrunz.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Aldo Cabana quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C.Prison_Break que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio Fernández, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Fernando Ascarrunz de F.C.Prison_Break va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eike Vierbacher de F.C.Prison_Break va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Junior Nihoul de F.C.Prison_Break va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): F.C.Prison_Break va fer una substitució al minut 27. Alfredo Ruiz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Toño Anido-Solloso.
  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Eike Vierbacher de F.C.Prison_Break va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Ascarrunz va prendre el seu rol al minut 29.
  • 096 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): Jan-Erik Kristiansen de F.C.Prison_Break va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Massimo Siragusa, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.