Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Motosos C.F (1365769) - EVAngelion Impact (799796) » 351982153: T35/J7/VII

Liga 351982153 Información oficial sobre el partido 351982153 en Hattrick

17.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / VII.655 (38691)

Motosos f.c Alineación oficial del equipo 'Motosos f.c' en el partido 0 - 1 Suma Team Alineación oficial del equipo 'Suma Team' en el partido
0 - 1 Daniel Soler (82')
Motosos f.c Alineación oficial del equipo 'Motosos f.c' en el partido 0 - 1 Suma Team Alineación oficial del equipo 'Suma Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Motosos f.c Alineación oficial del equipo 'Motosos f.c' en el partido 2 - 0 Suma Team Alineación oficial del equipo 'Suma Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Motosos f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Cãtãlin Arnăutu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Cãtãlin Arnăutu quasi marca en una jugada assajada de córner que Roxer Abraira havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Motosos Enzo Fortis quasi va assolir l'empat al minut 83 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): El jugador de Motosos Mauro Oviedo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Roberto Vivo va entrar en el seu lloc.

Suma Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Suma va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Daniel Soler, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Suma va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jérôme Bataille, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Suma va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pablo Gallano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Suma van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Abramo Della Marta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kari Schmidt de Suma amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dominik Jońca de Suma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.