Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Adyc (1592430) - Bucho Team 13 (48492) » 351979427: T35/J12/VII

Liga 351979427 Información oficial sobre el partido 351979427 en Hattrick

21.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / VII.606 (38642)

Cucutrás CF Alineación oficial del equipo 'Cucutrás CF' en el partido 1 - 2 JUVENTUS II Alineación oficial del equipo 'JUVENTUS II' en el partido
0 - 1 Piotr Ochędzan (18')
0 - 2 David Blanco (31')
Licinio Santabaya (42') 1 - 2
Cucutrás CF Alineación oficial del equipo 'Cucutrás CF' en el partido 1 - 2 JUVENTUS II Alineación oficial del equipo 'JUVENTUS II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cucutrás CF Alineación oficial del equipo 'Cucutrás CF' en el partido 4 - 0 JUVENTUS II Alineación oficial del equipo 'JUVENTUS II' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cucutrás CF

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Licinio Santabaya va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Cucutrás va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Soto ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Licinio Santabaya de Cucutrás va intentar batre la porteria rival al minut 43 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Cucutrás enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Diego Soto va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sylvain Lieger va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Gilbert va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15, Lino Krivić de Cucutrás va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Juan Carlos Vinuesa de Cucutrás va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

JUVENTUS II

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Al minut 18 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Piotr Ochędzan va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El JUVENTUS era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en David Blanco va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): JUVENTUS van sortir al contraatac al minut 41, però Gianni Castellini va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JUVENTUS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Blanco va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del JUVENTUS puguin veure en Igor Modranský jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Michał Józefczak el va substituir sense tenir temps d'escalfar.