Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piquénbauers F.C. (1588991) - Gotilla Comiendo CF (436891) » 351978887: T35/J3/VII

Liga 351978887 Información oficial sobre el partido 351978887 en Hattrick

19.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / VII.597 (38633)

Piquénbauers F.C. Alineación oficial del equipo 'Piquénbauers F.C.' en el partido 2 - 1 Asturias United Alineación oficial del equipo 'Asturias United' en el partido
Bjorn Luns (23') 1 - 0
Enrico Bonsignore (38') 2 - 0
2 - 1 Jorge Suñer (79')
Piquénbauers F.C. Alineación oficial del equipo 'Piquénbauers F.C.' en el partido 2 - 1 Asturias United Alineación oficial del equipo 'Asturias United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piquénbauers F.C. Alineación oficial del equipo 'Piquénbauers F.C.' en el partido 1 - 1 Asturias United Alineación oficial del equipo 'Asturias United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,6 % 34,1 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piquénbauers F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pikenbauer eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 23, Bjorn Luns va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): El gol de falta de Enrico Bonsignore sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 38 i ampliar l'avantatge de Pikenbauer a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pikenbauer va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Ulferd Posset va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pikenbauer van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bill Dow va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulferd Posset.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Pikenbauer va fer una substitució al minut 32. Zsombor Pavuk va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Teodozjusz Sierota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Zihnija Školjić, en lloc de córrer, relliscava.

Asturias United

Goles Goles

  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Hipòlit Mura la va convertir en gol amb un remat de cap en Jorge Suñer tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 79 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Asturias que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Garlaschi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Asturias van seguir progressant per la banda dreta. Emanuel Cimerman va tenir la seva oportunitat al minut 57, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yannick Middenmeer de Asturias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Wallace Franklin de Asturias va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ban Hsia Hou va prendre el seu rol al minut 36.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Julián Peña probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Hipòlit Mura va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.