Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DESTROZAPELOTAS (774079) - RiosTeam (1586553) » 351977416: T35/J13/VII

Liga 351977416 Información oficial sobre el partido 351977416 en Hattrick

28.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VII.570 (38606)

DESTROZAPELOTAS Alineación oficial del equipo 'DESTROZAPELOTAS' en el partido 1 - 1 RiosTeam Alineación oficial del equipo 'RiosTeam' en el partido
0 - 1 Gilberto Valda (6')
Eric Sommerhalder (41') 1 - 1
DESTROZAPELOTAS Alineación oficial del equipo 'DESTROZAPELOTAS' en el partido 1 - 1 RiosTeam Alineación oficial del equipo 'RiosTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DESTROZAPELOTAS Alineación oficial del equipo 'DESTROZAPELOTAS' en el partido 1 - 1 RiosTeam Alineación oficial del equipo 'RiosTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,6 % 41,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESTROZAPELOTAS

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eric Sommerhalder, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Erkka Sundqvist tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DESTROZAPELOTAS, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Paulo Rilhó va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DESTROZAPELOTAS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lukas Bondeli, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DESTROZAPELOTAS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paulo Rilhó va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Passats 32 minuts de joc, en Bronx Galuvao de DESTROZAPELOTAS va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

RiosTeam

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): RiosTeam agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gilberto Valda amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bronx Galuvao va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RiosTeam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Xavi Riba, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Sondre Aaslund va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Laameri Ratouli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.