Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xoubinhas (120279) - Matanusco (121918) » 351976809: T35/J2/VII

Liga 351976809 Información oficial sobre el partido 351976809 en Hattrick

12.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VII.560 (38596)

EL FONZ Alineación oficial del equipo 'EL FONZ' en el partido 0 - 3 cua-cua boys Alineación oficial del equipo 'cua-cua boys' en el partido
0 - 1 Ramón Silva Mitjans (6')
0 - 2 Miguel Liñán Rubio (18')
0 - 3 Miguel Liñán Rubio (34')
EL FONZ Alineación oficial del equipo 'EL FONZ' en el partido 0 - 3 cua-cua boys Alineación oficial del equipo 'cua-cua boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EL FONZ Alineación oficial del equipo 'EL FONZ' en el partido 0 - 1 cua-cua boys Alineación oficial del equipo 'cua-cua boys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL FONZ

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 33 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 33. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Gian Paolo Ronconi la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Adolfo García Arrafán no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Al minut 9, Adolfo García Arrafán de FONZ es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

cua-cua boys

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a cua-cua prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ramón Silva Mitjans.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Miguel Liñán Rubio va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Liñán Rubio, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Richi Wyssmüller després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Florin-Costel Macovei va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Bashir Hajjaji, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. cua-cua va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kiriakos Katsikoyiannis no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Kusi Sabatini estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cua-cua va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kusi Sabatini, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Bashir Hajjaji al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kusi Sabatini de cua-cua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.