Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Massanes Team (488770) - Billys y Murdocs (1435846) » 351976662: T35/J7/VII

Liga 351976662 Información oficial sobre el partido 351976662 en Hattrick

17.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / VII.557 (38593)

Massanes Team Alineación oficial del equipo 'Massanes Team' en el partido 0 - 1 Real Sociedad, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad, S.A.D.' en el partido
0 - 1 Angelo Belluzzi (76')
Massanes Team Alineación oficial del equipo 'Massanes Team' en el partido 0 - 1 Real Sociedad, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad, S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Massanes Team Alineación oficial del equipo 'Massanes Team' en el partido 1 - 0 Real Sociedad, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad, S.A.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Massanes Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Markel Fuentes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Íñigo Ramirás va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Jonathan Taubeck va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Sílvio Simões va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Massanes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sílvio Simões.

Real Sociedad, S.A.D.

Goles Goles

  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Angelo Belluzzi va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Luis Ángel Gomis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mariano Guetadar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Real va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mariano Guetadar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Real Mariano Guetadar quasi marca al minut 43 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Pinos-Puente l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Real va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Vargas Rivera va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Real, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Miguel Soto López va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariano Guetadar de Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.