Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cd Son Cladera (308382) - Ensanche Club de Fútbol (1337799) » 351966180: T35/J4/VII

Liga 351966180 Información oficial sobre el partido 351966180 en Hattrick

26.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VII.370 (38406)

Afrika Kitty Team Alineación oficial del equipo 'Afrika Kitty Team' en el partido 0 - 1 Las Gallinas Azucareras Alineación oficial del equipo 'Las Gallinas Azucareras' en el partido
0 - 1 Mirosław Machajski (51')
Afrika Kitty Team Alineación oficial del equipo 'Afrika Kitty Team' en el partido 0 - 1 Las Gallinas Azucareras Alineación oficial del equipo 'Las Gallinas Azucareras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Afrika Kitty Team Alineación oficial del equipo 'Afrika Kitty Team' en el partido 2 - 1 Las Gallinas Azucareras Alineación oficial del equipo 'Las Gallinas Azucareras' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Afrika Kitty Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Cosme Granyó va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Iván Vidal rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Brisco Dirmeier va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Kai Monnik va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Afrika va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dominick Dickens va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Afrika van sortir al contraatac al minut 43, però Iván Vidal va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 43 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Osabaritz Ansotegi va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, César Villacián va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Gaétan Beaudier va estar a punt d'empatar per a Afrika quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kai Monnik va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Osabaritz Ansotegi de Afrika va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Osabaritz Ansotegi de Afrika va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Las Gallinas Azucareras

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Azucareras va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Carles Terra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mirosław Machajski que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Alberto Bustos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Radim Mojžiš no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Ralf Grün va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Bustos, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Azucareras va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carles Terra, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gian Carlo Scalas de Azucareras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.