Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JUSTINIANO F.C (1578154) - Inter de Mesoiro (1437727) » 351962773: T35/J6/VII

Liga 351962773 Información oficial sobre el partido 351962773 en Hattrick

10.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / VII.309 (38345)

JUSTINIANO F.C Alineación oficial del equipo 'JUSTINIANO F.C' en el partido 1 - 2 maefran f.c. Alineación oficial del equipo 'maefran f.c.' en el partido
José María Gómez Ulla (36') 1 - 0
1 - 1 Fadıl Vassaf (78')
1 - 2 Fadıl Vassaf (85')
JUSTINIANO F.C Alineación oficial del equipo 'JUSTINIANO F.C' en el partido 1 - 2 maefran f.c. Alineación oficial del equipo 'maefran f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JUSTINIANO F.C Alineación oficial del equipo 'JUSTINIANO F.C' en el partido 1 - 2 maefran f.c. Alineación oficial del equipo 'maefran f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JUSTINIANO F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, el JUSTINIANO va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José María Gómez Ulla, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Leonid Ćwiękała arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José María Gómez Ulla de JUSTINIANO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Gustavo Esquivel, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Kyrylo Samborskiy es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del maefran. La jugada d'estratègia del JUSTINIANO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mikko Danska va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kyrylo Samborskiy.

maefran f.c.

Goles Goles

  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Fadıl Vassaf de maefran va marcar de penal l'empat al minut 78.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Fadıl Vassaf va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de maefran i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de maefran la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip maefran Baraxil Eskibel quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Giuseppe Ameri l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ploutarchos Kampouras de maefran va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): Amel Jahura no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.