Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RICKY's F.C. (988154) - Mastines de Valladolid (1417713) » 351962611: T35/J7/VII

Liga 351962611 Información oficial sobre el partido 351962611 en Hattrick

17.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / VII.306 (38342)

RICKY's F.C. Alineación oficial del equipo 'RICKY's F.C.' en el partido 3 - 0 INSMAN Alineación oficial del equipo 'INSMAN' en el partido
Hellmuth Freiherr von Eltz-Rübenach (29') 1 - 0
Aydın Tarancı (39') 2 - 0
Hellmuth Freiherr von Eltz-Rübenach (78') 3 - 0
RICKY's F.C. Alineación oficial del equipo 'RICKY's F.C.' en el partido 3 - 0 INSMAN Alineación oficial del equipo 'INSMAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RICKY's F.C. Alineación oficial del equipo 'RICKY's F.C.' en el partido 0 - 1 INSMAN Alineación oficial del equipo 'INSMAN' en el partido
Tiene bastante suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RICKY's F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Hellmuth Freiherr von Eltz-Rübenach de RICKYs es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del RICKYs van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aydın Tarancı va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Hellmuth Freiherr von Eltz-Rübenach va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, RICKYs, al minut 78. El marcador va canviar a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): RICKYs van sortir al contraatac al minut 19, però Hellmuth Freiherr von Eltz-Rübenach va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Eduardo Falguera va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Hellmuth Freiherr von Eltz-Rübenach. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elias Siliämaa.
  • 513 Minuto 22 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Elias Siliämaa va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Zingaretti de RICKYs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Petrus Syväoja de RICKYs va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Silvério Schmidt va prendre el seu rol al minut 79.

INSMAN

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RICKYs. La jugada d'estratègia del INSMAN per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Georgy Tikhmyanov va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Victor Barbu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 55 en Juris Āboltiņš va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Petrus Syväoja va impedir que reduïssin les diferències al marcador.