Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEGENERACION (1594109) - Face Jam (1587750) » 351962299: T35/J14/VII

Liga 351962299 Información oficial sobre el partido 351962299 en Hattrick

04.02.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / VII.300 (38336)

LOS PATILLAS-MIRINES F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS PATILLAS-MIRINES F.C.' en el partido 0 - 2 Face Jam Alineación oficial del equipo 'Face Jam' en el partido
0 - 1 Enric Ceballos (22')
0 - 2 Enric Ceballos (38')
LOS PATILLAS-MIRINES F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS PATILLAS-MIRINES F.C.' en el partido 0 - 2 Face Jam Alineación oficial del equipo 'Face Jam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS PATILLAS-MIRINES F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS PATILLAS-MIRINES F.C.' en el partido 2 - 0 Face Jam Alineación oficial del equipo 'Face Jam' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS PATILLAS-MIRINES F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Dani Araujo no s'ho podia creure.
  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): 彭 (Peng) 隽柏 (Junbo) gairebé marca per a PATILLAS-MIRINES al minut 68 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip PATILLAS-MIRINES Ľubomír Kozlík quasi marca al minut 72 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Massimo Scigliano l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimo Scigliano de PATILLAS-MIRINES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Face Jam

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Enric Ceballos al minut 22 va permetre a Face prendre avantatge per 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Face va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Enric Ceballos va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Face, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Gilbert Ribera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Face van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Yutaka Tagawa des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Israel Navarro va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Ignacio Gómez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilbert Ribera de Face va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Ignacio Gómez va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Face estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.