Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Fantasmitaa (1593864) - REAL MADRIDN (1461479) » 351960987: T35/J8/VII

Liga 351960987 Información oficial sobre el partido 351960987 en Hattrick

24.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / VII.277 (38313)

puerto sport Alineación oficial del equipo 'puerto sport' en el partido 2 - 1 panteras azules Alineación oficial del equipo 'panteras azules' en el partido
0 - 1 Abraham Ukuta (4')
Dionýz Zakopal (22') 1 - 1
Umberto Virgadamo (38') 2 - 1
puerto sport Alineación oficial del equipo 'puerto sport' en el partido 2 - 1 panteras azules Alineación oficial del equipo 'panteras azules' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
puerto sport Alineación oficial del equipo 'puerto sport' en el partido 2 - 1 panteras azules Alineación oficial del equipo 'panteras azules' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

puerto sport

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Dionýz Zakopal de puerto va aconseguir igualar el partit al minut 22, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Umberto Virgadamo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del puerto se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 el puerto va posar setge sobre la defensa central visitant però en Vincent Décorte no va estar gens encertat.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Ramazan Rükni gairebé va marcar per a puerto des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Milorad Novković gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Doce va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Vincent Décorte de puerto gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ralf Neyt per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Carlos Doce va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

panteras azules

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): En Tobias Walch va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Abraham Ukuta la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Abraham Ukuta, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Abraham Ukuta va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): panteras van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 16, però el xut de Mariano Prats des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carlos Fernández va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 21 de joc.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de panteras va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pep Padrós, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abraham Ukuta de panteras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.