Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Duende (439258) - DSVFC (1460517) » 351960973: T35/J4/VII

Liga 351960973 Información oficial sobre el partido 351960973 en Hattrick

26.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VII.277 (38313)

campanilla Alineación oficial del equipo 'campanilla' en el partido 1 - 0 Puntero a Null F.C Alineación oficial del equipo 'Puntero a Null F.C' en el partido
Arthur Bø (84') 1 - 0
campanilla Alineación oficial del equipo 'campanilla' en el partido 1 - 0 Puntero a Null F.C Alineación oficial del equipo 'Puntero a Null F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
campanilla Alineación oficial del equipo 'campanilla' en el partido 1 - 1 Puntero a Null F.C Alineación oficial del equipo 'Puntero a Null F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,0 % 56,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

campanilla

Goles Goles

  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Passats 84 minuts, Arthur Bø, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. campanilla es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de John Tinsley va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Ceferino Falco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Marvin Buller del campanilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Marvin Buller de campanilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Marvin Buller es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): campanilla es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Timo Haukipuro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel Berrocal al camp.

Puntero a Null F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 29 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Beniamin Zaorski per la seva rapidesa. Al minut 29 va intentar marxar per velocitat d'en Ludger Tonnard, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 274 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Miguel Aedo que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Puntero a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Werner Bulla va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Américo Taveira, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 51 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Miguel Aedo de Puntero, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 63, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frédéric Motte de Puntero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Beniamin Zaorski de Puntero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79, Bernie van Heerden de Puntero va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.