Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gata Team (435842) - Algecirass (773330) » 351960263: T35/J9/VII

Liga 351960263 Información oficial sobre el partido 351960263 en Hattrick

31.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VII.264 (38300)

Gata Team Alineación oficial del equipo 'Gata Team' en el partido 0 - 2 RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido
0 - 1 Osorio Riobó (24')
0 - 2 Óscar Antón (79')
Gata Team Alineación oficial del equipo 'Gata Team' en el partido 0 - 2 RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gata Team Alineación oficial del equipo 'Gata Team' en el partido 2 - 0 RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gata Team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Gata va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Héctor Deppe ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Gata enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Víťazoslav Chajdiak hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Javier Sarmiento no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fernando Amado Machado va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Riewerd Vossen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Gata Javier Sarmiento quasi va assolir l'empat al minut 40 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Javier Sarmiento de Gata va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Amado Machado de Gata amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RCD Bobos camps

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Osorio Riobó de Bobos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Erich Ciboch arribés a peus de Óscar Antón, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bobos el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Conrado Abengoza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bobos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Bobos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 64, però Osorio Riobó va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.