Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tudepagüer (315404) - metablue (1457792) » 351959116: T35/J2/VII

Liga 351959116 Información oficial sobre el partido 351959116 en Hattrick

12.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VII.244 (38280)

Tudepagüer Alineación oficial del equipo 'Tudepagüer' en el partido 1 - 0 rosonero's team Alineación oficial del equipo 'rosonero's team' en el partido
Paco Reine (84') 1 - 0
Tudepagüer Alineación oficial del equipo 'Tudepagüer' en el partido 1 - 0 rosonero's team Alineación oficial del equipo 'rosonero's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tudepagüer Alineación oficial del equipo 'Tudepagüer' en el partido 2 - 1 rosonero's team Alineación oficial del equipo 'rosonero's team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,9 % 22,6 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tudepagüer

Goles Goles

  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats van embogir quan en Paco Reine va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tudepagüer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Paco Reine va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tudepagüer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Valdivia de Tudepagüer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ander Mateos Cabeza de Tudepagüer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 89 va fer que Pere Pau Moià de Tudepagüer hagués d'abandonar el terreny de joc. Severino Montaner va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

rosonero's team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rosoneros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lars Söncke va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Francisco Valdivia va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): rosoneros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paco Pepe Pérez del Río va desviar el xut final de Cenan Özal després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 88 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Aslak Skram va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cenan Özal de rosoneros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 53 (Evento clima: sol, OK técnico): Quintino Silva semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.