Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AfdA Team (435610) - Molmos (314077) » 351958959: T35/J5/VII

Liga 351958959 Información oficial sobre el partido 351958959 en Hattrick

03.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / VII.241 (38277)

AfdA Team Alineación oficial del equipo 'AfdA Team' en el partido 1 - 2 FC Piticlin Alineación oficial del equipo 'FC Piticlin' en el partido
Niilo Tore (40') 1 - 0
1 - 1 Viktor Fasslabend (81')
1 - 2 Domiciano Freitas Silva (85')
AfdA Team Alineación oficial del equipo 'AfdA Team' en el partido 1 - 2 FC Piticlin Alineación oficial del equipo 'FC Piticlin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AfdA Team Alineación oficial del equipo 'AfdA Team' en el partido 0 - 2 FC Piticlin Alineación oficial del equipo 'FC Piticlin' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AfdA Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): El porter de AfdA va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Niilo Tore va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Valero Gonzálo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Servando Ros! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Finn Moseholt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Beniamino Magro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AfdA, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Servando Ros va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 206 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 83, tothom va saber perquè en Finn Moseholt era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del AfdA puguin veure en Niilo Tore jugant de nou; ja que al minut 42 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Davide Fanelli el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

FC Piticlin

Goles Goles

  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 81. L'anotador per Piticlin va ser Viktor Fasslabend, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): El jugador de Piticlin Domiciano Freitas Silva va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 85 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Piticlin va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Janusz Hermann va sortir per sobre el travesser.
  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Alejandro Gralla va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Bruno Baganha va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de Piticlin, en Haris Mpoukovalas, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.