Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palitos F.C (1370051) - Pelicanos CF (800078) » 351956912: T35/J10/VII

Liga 351956912 Información oficial sobre el partido 351956912 en Hattrick

07.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / VII.204 (38240)

palitos F.C Alineación oficial del equipo 'palitos F.C' en el partido 3 - 0 Getaria. Alineación oficial del equipo 'Getaria.' en el partido
Ulrich Montagrin (67') 1 - 0
Leonardo Garibello (76') 2 - 0
Gerrit Henneghien (86') 3 - 0
palitos F.C Alineación oficial del equipo 'palitos F.C' en el partido 3 - 0 Getaria. Alineación oficial del equipo 'Getaria.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
palitos F.C Alineación oficial del equipo 'palitos F.C' en el partido 2 - 0 Getaria. Alineación oficial del equipo 'Getaria.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

palitos F.C

Goles Goles

  • 120 Minuto 67 (Gol de falta): Ulrich Montagrin va donar a palitos un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 135 Minuto 76 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Leonardo Garibello va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de palitos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gerrit Henneghien progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hugo Entenza no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Noël Jacquemin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonardo Garibello.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hardy Faber de palitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Ulrich Montagrin de palitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del palitos puguin veure en Victor Zarricueta jugant de nou; ja que al minut 31 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Tonni Dybdal el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Getaria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Getaria va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dennis Rohde va desviar el xut final de Darren Mingelen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Getaria va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Tars Indeherberg va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Tars Indeherberg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Dennis Rohde, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Teo Uddström no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Strahinja Jeftić la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Getaria havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Getaria van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Tars Indeherberg des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): El jugador de Getaria Darren Mingelen va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ruimán Osorio Castro va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Tars Indeherberg es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.