Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Durus (1600321) - UE Makabi Dakostar (794473) » 351951152: T35/J13/VII

Liga 351951152 Información oficial sobre el partido 351951152 en Hattrick

28.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VII.101 (38137)

The Durus Alineación oficial del equipo 'The Durus' en el partido 3 - 1 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
Jonatas Mocó (25') 1 - 0
Gholam Choupanian (65') 2 - 0
2 - 1 Olaf-Ivo Damer (67')
Jonatas Mocó (73') 3 - 1
The Durus Alineación oficial del equipo 'The Durus' en el partido 3 - 1 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Durus Alineación oficial del equipo 'The Durus' en el partido 2 - 1 UE Makabi Dakostar Alineación oficial del equipo 'UE Makabi Dakostar' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Durus

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 25, indicava inequívocament que en Jonatas Mocó va saber trobar la xarxa rival. Durus desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Gholam Choupanian va incrementar l'avantatge de Durus amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73 en Jonatas Mocó va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Noam Meron va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 289 Minuto 29 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ofir Katan va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Ralph Sorg el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Uemdlemos. La jugada d'estratègia del Durus per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gholam Choupanian va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

UE Makabi Dakostar

Goles Goles

  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Uemdlemos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Olaf-Ivo Damer va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Olaf-Ivo Damer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Uemdlemos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Joona Passoja es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Olaf-Ivo Damer va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Olaf-Ivo Damer de Uemdlemos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Ronald Ossendrijver de Uemdlemos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Valea de Uemdlemos es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Luis Malatesta ocupà el lloc d'en Remigiusz Świst al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Uemdlemos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.