Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De Pagao FC (1461569) - U.E. La Serra (1596952) » 351947678: T35/J12/VII

Liga 351947678 Información oficial sobre el partido 351947678 en Hattrick

21.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / VII.39 (38075)

JFM Balompie Alineación oficial del equipo 'JFM Balompie' en el partido 1 - 1 BCN ATHLETIC Alineación oficial del equipo 'BCN ATHLETIC' en el partido
Víctor Facio (34') 1 - 0
1 - 1 Andy Preußen (38')
JFM Balompie Alineación oficial del equipo 'JFM Balompie' en el partido 1 - 1 BCN ATHLETIC Alineación oficial del equipo 'BCN ATHLETIC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JFM Balompie Alineación oficial del equipo 'JFM Balompie' en el partido 3 - 0 BCN ATHLETIC Alineación oficial del equipo 'BCN ATHLETIC' en el partido
Tiene mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JFM Balompie

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Víctor Facio va donar a Balompie un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marcos Abellá va entorpir al marcador d'en Samuel Cardena per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Balompie per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Miguel Alberto Montilla va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Luis Frasquet va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Balompie va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Telmo Laín Entralgo en un 1 contra 1 amb el porter Juan Antonio San Vicente, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Marcos Abellá va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Balompie se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salvador Piqué de Balompie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Ricardo Carlot de Balompie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Balompie va fer una substitució al minut 13. Samuel Cardena va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Víctor Facio.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Balompie puguin veure en Unai Aresti jugant de nou; ja que al minut 35 va ser retirat del camp amb una greu lesió. José Luis Frasquet el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

BCN ATHLETIC

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Botond Szántai el va rematar Andy Preußen amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Es duien 65 minuts de partit jugats quan Mattias Hansson va estar a punt de posar per davant a BCN ATH amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Mangado va impedir un gol cantat.