Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. D. Salamanca (1336121) - Mercurial (1433995) » 351946169: T35/J13/VII

Liga 351946169 Información oficial sobre el partido 351946169 en Hattrick

28.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VII.12 (38048)

U.D. Piza Alineación oficial del equipo 'U.D. Piza' en el partido 0 - 2 Mercurial Alineación oficial del equipo 'Mercurial' en el partido
0 - 1 Niels-Jan Wijers (37')
0 - 2 Dominique Meisch (53')
U.D. Piza Alineación oficial del equipo 'U.D. Piza' en el partido 0 - 2 Mercurial Alineación oficial del equipo 'Mercurial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Piza Alineación oficial del equipo 'U.D. Piza' en el partido 1 - 1 Mercurial Alineación oficial del equipo 'Mercurial' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Piza

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): U.D. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Toni Ceta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roberto Cuéllar.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de U.D. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abilio Carballeda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Uriele Bicocchi.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Uriele Bicocchi de U.D. es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): U.D. va fer una substitució al minut 8. Adriano Almeida Vieira va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Bernard Bručan.
  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Bogdan Iorgovan de U.D. va abandonar el terreny de joc després de 26 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Vasile-Teodor Bârcă va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Abilio Carballeda ocupà el lloc d'en Moisés Villamuera al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de U.D. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Mercurial

Goles Goles

  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Mercurial va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Niels-Jan Wijers rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 37.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Dominique Meisch va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Lazăr Gânsac va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lars André Jannasch ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Mercurial quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gaetano Petri va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.