Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Mas Moraos (311405) - Independiente de Navas (1582446) » 351944482: T35/J12/VI

Liga 351944482 Información oficial sobre el partido 351944482 en Hattrick

21.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / VI.1006 (15324)

Mencool Real Alineación oficial del equipo 'Mencool Real' en el partido 1 - 1 Independiente de Navas Alineación oficial del equipo 'Independiente de Navas' en el partido
0 - 1 Jakub Zawada (41')
Krisztián Borgulya (60') 1 - 1
Mencool Real Alineación oficial del equipo 'Mencool Real' en el partido 1 - 1 Independiente de Navas Alineación oficial del equipo 'Independiente de Navas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mencool Real Alineación oficial del equipo 'Mencool Real' en el partido 0 - 1 Independiente de Navas Alineación oficial del equipo 'Independiente de Navas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mencool Real

Goles Goles

  • 114 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 60. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Krisztián Borgulya va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Mencool va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Krisztián Borgulya va anar a parar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Óscar Valdés Ozores va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mencool va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Krisztián Borgulya, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Guillermo Valero García va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 38 de joc.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mencool va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Díaz va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Israel Sáez de Mencool amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Serafí Bo estava fent un bon partit.

Independiente de Navas

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jakub Zawada quedar desmarcat i marcar per a Independiente al minut 41. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Independiente que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Srbislav Stančević, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Independiente va anar a parar a la dreta de l'atac on en Guillermo Valero García, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Passats 30 minuts de joc, en Guillermo Valero García de Independiente va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): Independiente es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ignasi Gràcia no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Lahav Smadja al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jakub Zawada, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.