Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZARAGOZA=RAKE=PRIMERA (1366554) - Jugones Team (433722) » 351942405: T35/J10/VI

Liga 351942405 Información oficial sobre el partido 351942405 en Hattrick

07.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / VI.969 (15287)

palau de alba Alineación oficial del equipo 'palau de alba' en el partido 2 - 3 Jugones Team Alineación oficial del equipo 'Jugones Team' en el partido
0 - 1 Carlos Medina Martín (3')
0 - 2 Carlos Medina Martín (15')
Sacha Schluneger (34') 1 - 2
1 - 3 Stanislav Krtek (65')
Angelo Saiani (69') 2 - 3
palau de alba Alineación oficial del equipo 'palau de alba' en el partido 2 - 3 Jugones Team Alineación oficial del equipo 'Jugones Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
palau de alba Alineación oficial del equipo 'palau de alba' en el partido 3 - 1 Jugones Team Alineación oficial del equipo 'Jugones Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

palau de alba

Goles Goles

  • 103 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de palau per la dreta va donar com a resultat un gol de Sacha Schluneger al minut 34 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Angelo Saiani de palau va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): palau va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 23 que Matteo Frenquelli no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de palau, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Seppl Lössl va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Angelo Saiani va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 66 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Jugones Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Jugones va ser finalitzada des de l'esquerra per Carlos Medina Martín al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 135 Minuto 15 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Carlos Medina Martín va demostrar la seva experiència quan al minut 15 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Jugones per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 65. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Stanislav Krtek. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pol Pascual, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pol Pascual va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del palau. La jugada d'estratègia del Jugones per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eleazar Tobarra va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): Carlos Medina Martín quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan Javier Romero havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Jørgen Sviggum, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jugones va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Asbjørn Lauritzen de Jugones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.