Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kroket Football Club (798996) - ZARAGOZA=RAKE=PRIMERA (1366554) » 351942370: T35/J2/VI

Liga 351942370 Información oficial sobre el partido 351942370 en Hattrick

12.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VI.969 (15287)

Kroket Football Club Alineación oficial del equipo 'Kroket Football Club' en el partido 1 - 3 palau de alba Alineación oficial del equipo 'palau de alba' en el partido
0 - 1 Andrea Baroffio (11')
0 - 2 Giggino Scardovi (17')
0 - 3 Angelo Saiani (37')
Casimir Korvo (61') 1 - 3
Kroket Football Club Alineación oficial del equipo 'Kroket Football Club' en el partido 1 - 3 palau de alba Alineación oficial del equipo 'palau de alba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kroket Football Club Alineación oficial del equipo 'Kroket Football Club' en el partido 1 - 2 palau de alba Alineación oficial del equipo 'palau de alba' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,4 % 63,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kroket Football Club

Goles Goles

  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Casimir Korvo de Football va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Football va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Benjamin De Keyser va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 210 Minuto 12 (Ocasión de falta): Benjamin De Keyser va llançar una falta directa al minut 12 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Beorn Daamen quasi marca en una jugada assajada de córner que Wenceslao Abundis havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Football sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tobias Berger, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

palau de alba

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): El jugador Andrea Baroffio de palau es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al 17 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a palau augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Giggino Scardovi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Angelo Saiani des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Giggino Scardovi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Giggino Scardovi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Giggino Scardovi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cabot Margolis, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Angelo Saiani de palau amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.