Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Emisarios de la Muerte. (1599525) - Jander Team (1586225) » 351941894: T35/J9/VI

Liga 351941894 Información oficial sobre el partido 351941894 en Hattrick

31.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VI.960 (15278)

Fidai Alineación oficial del equipo 'Fidai' en el partido 4 - 1 Jander Team Alineación oficial del equipo 'Jander Team' en el partido
José Gells (11') 1 - 0
Fabrizio Testi (31') 2 - 0
Tommi Tinbergen (40') 3 - 0
3 - 1 Ricardo Álamo (53')
Robi Zupin (62') 4 - 1
Fidai Alineación oficial del equipo 'Fidai' en el partido 4 - 1 Jander Team Alineación oficial del equipo 'Jander Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fidai Alineación oficial del equipo 'Fidai' en el partido 0 - 1 Jander Team Alineación oficial del equipo 'Jander Team' en el partido
Tiene mucha potra 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fidai

Goles Goles

  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Fidai va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en José Gells.
  • 186 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Fidai va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Fabrizio Testi rematés de volea a la xarxa. El 2 - 0 pujava al marcador al minut 31.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tommi Tinbergen de Fidai va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 62 minuts quan Robi Zupin va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 1 per a Fidai.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Jacob Oostveen de Fidai gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Fabrizio Testi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fidai que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, José Gells de Fidai es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Jander Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Ricardo Álamo va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Jander en aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Jander va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Brian Escalera va desviar el xut final de Konrad Bogdan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Régis Camps quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Régis Camps la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Jander havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.