Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

thestars___ (778865) - KATAKLAN C.F. (1419321) » 351939669: T35/J12/VI

Liga 351939669 Información oficial sobre el partido 351939669 en Hattrick

21.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / VI.920 (15238)

thestars___ Alineación oficial del equipo 'thestars___' en el partido 3 - 1 KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido
Fabien Bertrand (33') 1 - 0
Matteo Gazzaneo (72') 2 - 0
Bertram Scheiderer (84') 3 - 0
3 - 1 Ciriaco Kupferschmid (86')
thestars___ Alineación oficial del equipo 'thestars___' en el partido 3 - 1 KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
thestars___ Alineación oficial del equipo 'thestars___' en el partido 2 - 0 KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

thestars___

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del thestars___ contenien la respiració mentre en Fabien Bertrand s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): thestars___ va augmentar la diferència quan Matteo Gazzaneo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): thestars___ va aconseguir el 3 - 0 quan Bertram Scheiderer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Thimothée Snoy et d'Oppuers va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kamilis Žemininkas al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Camilo Fustiga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Bertram Scheiderer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kamilis Žemininkas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bertram Scheiderer de thestars___ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de thestars___, en Lars Pettersen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

KATAKLAN C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): En Davy van der Elst va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ciriaco Kupferschmid la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El KATAKLAN va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Sebastian Blank va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Àlex Rubí va fer al minut 75 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ciriaco Kupferschmid, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Àlex Rubí va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Sebastian Blank, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.