Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At.Malagueño (122653) - Atormentados (1458779) » 351939161: T35/J11/VI

Liga 351939161 Información oficial sobre el partido 351939161 en Hattrick

14.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 11 / VI.911 (15229)

St Vincent's Mosqueteros Alineación oficial del equipo 'St Vincent's Mosqueteros' en el partido 2 - 1 pijusmagnificus Alineación oficial del equipo 'pijusmagnificus' en el partido
Tomaz Van Valckenborgh (35') 1 - 0
1 - 1 Mika Kautiainen (39')
Carlos Manuel Salcedo (85') 2 - 1
St Vincent's Mosqueteros Alineación oficial del equipo 'St Vincent's Mosqueteros' en el partido 2 - 1 pijusmagnificus Alineación oficial del equipo 'pijusmagnificus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
St Vincent's Mosqueteros Alineación oficial del equipo 'St Vincent's Mosqueteros' en el partido 2 - 1 pijusmagnificus Alineación oficial del equipo 'pijusmagnificus' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,7 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St Vincent's Mosqueteros

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Tomaz Van Valckenborgh, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mosqueteros es posava per davant!
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Corria el minut 85 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Carlos Manuel Salcedo, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Mosqueteros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jani Palmunen en un 1 contra 1 amb el porter Giuliano Varaldi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70, Fulgencio Gudar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 6 (Tarjeta roja directa): Al minut 6 en Venanci Poblador va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Jani Palmunen se sentia fresc com una rosa.

pijusmagnificus

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Mika Kautiainen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pijusmagnificus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tuca Baré, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Denis Sarić de pijusmagnificus es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Geri Brichard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denis Sarić va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que pijusmagnificus va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): pijusmagnificus es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jens Christian Paarup no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mustafa Kemal Yorulmaz al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Mika Kautiainen maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.