Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DGATANCE (801857) - Os gnomos de xardín C.F. (798045) » 351938447: T35/J1/VI

Liga 351938447 Información oficial sobre el partido 351938447 en Hattrick

05.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / VI.899 (15217)

DGATANCE Alineación oficial del equipo 'DGATANCE' en el partido 2 - 1 Os gnomos de xardín C.F. Alineación oficial del equipo 'Os gnomos de xardín C.F.' en el partido
Carlos Viniambres (24') 1 - 0
1 - 1 Xavier Guàrdia (56')
Jorge Lanza (78') 2 - 1
DGATANCE Alineación oficial del equipo 'DGATANCE' en el partido 2 - 1 Os gnomos de xardín C.F. Alineación oficial del equipo 'Os gnomos de xardín C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DGATANCE Alineación oficial del equipo 'DGATANCE' en el partido 2 - 0 Os gnomos de xardín C.F. Alineación oficial del equipo 'Os gnomos de xardín C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DGATANCE

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): DGATANCE prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Carlos Viniambres va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 78 gràcies a la jugada de Jorge Lanza, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Artur Pereramon va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DGATANCE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Rafael Arrabal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juanma Sierra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Jorge Lanza una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Juanma Sierra va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rafael Arrabal va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Uzi Kon es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artur Pereramon.

Os gnomos de xardín C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 56 (Gol de contra de falta): El contraatac de Gnomos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Xavier Guàrdia va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Troyes va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Gnomos Guerau Pla quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Carlos Troyes l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gnomos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Haníbal Macenlle va sortir per sobre el travesser.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Fredrik Nilsson, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a DGATANCE, però Juan Carlos Troyes no va poder encertar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Guerau Pla no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Nahi Auria.