Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

af brasil (1370192) - Pro 73 FC (308514) » 351938263: T35/J12/VI

Liga 351938263 Información oficial sobre el partido 351938263 en Hattrick

21.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 12 / VI.895 (15213)

Opositor for ever Alineación oficial del equipo 'Opositor for ever' en el partido 2 - 3 El Lokal Alineación oficial del equipo 'El Lokal' en el partido
Iban Orbeta (36') 1 - 0
1 - 1 Aviv Gibstein (44')
Iban Orbeta (48') 2 - 1
2 - 2 Aviv Gibstein (70')
2 - 3 Mohammad Abbas (86')
Opositor for ever Alineación oficial del equipo 'Opositor for ever' en el partido 2 - 3 El Lokal Alineación oficial del equipo 'El Lokal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Opositor for ever Alineación oficial del equipo 'Opositor for ever' en el partido 2 - 1 El Lokal Alineación oficial del equipo 'El Lokal' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,5 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Opositor for ever

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Iban Orbeta va donar a Opositor un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Opositor van sortir al contraatac al minut 25, però Iban Orbeta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Navarro Béjar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Iban Orbeta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antero Granfors va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ivo Jacquemart va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Antero Granfors va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Opositor va estar a punt de posar-se per davant al minut 83 però Elvio Benveniste va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Després de 68 minuts jugats, Sertan Eda es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pablo Villaluenga.

El Lokal

Goles Goles

  • 109 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Máté Mikecs després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Opositor Iban Orbeta, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 160 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44 del partit, Aviv Gibstein va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 160 Minuto 70 (Gol de falta): Aviv Gibstein va empatar per a Lokal, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Lokal va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 86. Mohammad Abbas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Máté Mikecs que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lokal que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Máté Mikecs, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aviv Gibstein de Lokal va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Yiorgos Koulas que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Eduardo Otero, de Lokal, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Renato Koradi el va substituir.