Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

milladoiro (778049) - GTAV STARS (485612) » 351935365: T35/J14/VI

Liga 351935365 Información oficial sobre el partido 351935365 en Hattrick

04.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / VI.843 (15161)

milladoiro Alineación oficial del equipo 'milladoiro' en el partido 1 - 1 los gatos machos Alineación oficial del equipo 'los gatos machos' en el partido
Hasan Topaç (33') 1 - 0
1 - 1 Jordi Folguerola (50')
milladoiro Alineación oficial del equipo 'milladoiro' en el partido 1 - 1 los gatos machos Alineación oficial del equipo 'los gatos machos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
milladoiro Alineación oficial del equipo 'milladoiro' en el partido 0 - 2 los gatos machos Alineación oficial del equipo 'los gatos machos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

milladoiro

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip milladoiro va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Hasan Topaç va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): milladoiro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Pachi Sartorius des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gonzalo Anchelergues! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Armin Fraunhoffer no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

los gatos machos

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 en Jordi Folguerola va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Guarino Terribile, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alex Criciúma no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Jamie Knutson al minut 43 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): Amb 44 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Hudson Sangster va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Alex Criciúma va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Guarino Terribile va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jamie Knutson de machos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Mihály Budiczki va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.