Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mangudais (1436934) - Unimatrix_zero (1591713) » 351930420: T35/J11/VI

Liga 351930420 Información oficial sobre el partido 351930420 en Hattrick

14.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 11 / VI.755 (15073)

F.C. Artic Oasis Alineación oficial del equipo 'F.C. Artic Oasis' en el partido 6 - 0 Unimatrix_zero Alineación oficial del equipo 'Unimatrix_zero' en el partido
Fábio Silva (4') 1 - 0
Francis Lafosse (24') 2 - 0
Emre Çatkaş (65') 3 - 0
Alfonso Farina (78') 4 - 0
Samuel Felix Alves (81') 5 - 0
Gerhard Meindl (86') 6 - 0
F.C. Artic Oasis Alineación oficial del equipo 'F.C. Artic Oasis' en el partido 6 - 0 Unimatrix_zero Alineación oficial del equipo 'Unimatrix_zero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Artic Oasis Alineación oficial del equipo 'F.C. Artic Oasis' en el partido 3 - 1 Unimatrix_zero Alineación oficial del equipo 'Unimatrix_zero' en el partido
Tiene bastante suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Artic Oasis

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Artic, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Fábio Silva per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Francis Lafosse va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Artic va augmentar la diferència quan Emre Çatkaş no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Artic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alfonso Farina va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Samuel Felix Alves va augmentar la diferència de Artic a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Emre Çatkaş va anar directament als peus de Gerhard Meindl que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Samuel Felix Alves! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Francis Lafosse, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Alfonso Farina va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Artic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Ville-Pekka Mäsä de Artic va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Elías Emasabel va entrar en el seu lloc.

Unimatrix_zero

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Mădălin Boitor va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Unimatrix_zero va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 辜 (Gu) 靖益 (Jingyi) va sortir per sobre el travesser.