Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castudillo FC (1372684) - F.C.BERCELONA (773345) » 351929719: T35/J1/VI

Liga 351929719 Información oficial sobre el partido 351929719 en Hattrick

05.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / VI.743 (15061)

Teysan F.C. Alineación oficial del equipo 'Teysan F.C.' en el partido 0 - 0 Cambodia Holiday Alineación oficial del equipo 'Cambodia Holiday' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Teysan F.C. Alineación oficial del equipo 'Teysan F.C.' en el partido 1 - 0 Cambodia Holiday Alineación oficial del equipo 'Cambodia Holiday' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teysan F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Brice Tonnerre va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Descall va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Bogdan Franzotti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): Al minut 81, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Enrique Giménez Paz de Teysan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En David Descall, jugador de Teysan, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 80. Juho-Ville Pilvi, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Cambodia Holiday

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Cambodia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Expedito Botas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cambodia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Mauduit Guezuruaga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 26, un contraatac del Cambodia no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Raúl Bande perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Cambodia van sortir al contraatac al minut 78, però Víctor Apolaya va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lauro Moniz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 84, quan en Lauro Moniz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): El jugador de Cambodia Lauro Moniz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Cedrik Hachenburger va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Vicent Frances maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.