Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cipriano Galea (120557) - Atl Sanchinarro (433920) » 351929354: T35/J9/VI

Liga 351929354 Información oficial sobre el partido 351929354 en Hattrick

31.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VI.736 (15054)

Los Siete Eternos Alineación oficial del equipo 'Los Siete Eternos' en el partido 3 - 0 Atl Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Atl Sanchinarro' en el partido
Manuel Cruz (44') 1 - 0
Javier Peña (52') 2 - 0
Amarante Ibaizábal (64') 3 - 0
Los Siete Eternos Alineación oficial del equipo 'Los Siete Eternos' en el partido 3 - 0 Atl Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Atl Sanchinarro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Siete Eternos Alineación oficial del equipo 'Los Siete Eternos' en el partido 6 - 0 Atl Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Atl Sanchinarro' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Siete Eternos

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manuel Cruz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Javier Peña va incrementar l'avantatge de Eternos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Eternos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Amarante Ibaizábal va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Javier Peña arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Antti Mantero gairebé va marcar per a Eternos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jim Rucker va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Sergio Estella es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Antti Mantero de Eternos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Peña de Eternos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Eternos va fer una substitució al minut 17. Marco Antonio Callero va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jim Rucker.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Óscar Monroy de Eternos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Atl Sanchinarro

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Ortells de Sanchinarro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jorge Iguíñiz, jugador de Sanchinarro, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 41. Alejandro Mancha Zuazo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.