Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bya (990396) - california fc. (1593872) » 351927745: T35/J13/VI

Liga 351927745 Información oficial sobre el partido 351927745 en Hattrick

28.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VI.707 (15025)

bya Alineación oficial del equipo 'bya' en el partido 0 - 1 txuriberta Alineación oficial del equipo 'txuriberta' en el partido
0 - 1 Matthias Grabner (19')
bya Alineación oficial del equipo 'bya' en el partido 0 - 1 txuriberta Alineación oficial del equipo 'txuriberta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bya Alineación oficial del equipo 'bya' en el partido 2 - 0 txuriberta Alineación oficial del equipo 'txuriberta' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bya

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Fernando Buixaderas de bya no va ser gol per ben poc.

txuriberta

Goles Goles

  • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el txuriberta va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Matthias Grabner aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Gianantonio Pozzobon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de txuriberta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gianantonio Pozzobon, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Vivian Voisard va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Werner Van den Brande va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de txuriberta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gianantonio Pozzobon. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de txuriberta, en Adri Haeck, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.