Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Ciringanillos (1455125) - triana fc (312399) » 351927617: T35/J10/VI

Liga 351927617 Información oficial sobre el partido 351927617 en Hattrick

07.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / VI.705 (15023)

Lopelats Alineación oficial del equipo 'Lopelats' en el partido 1 - 3 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
0 - 1 Bryan Mahé (3')
0 - 2 Karel Hoornik (7')
Aurelio Corder (17') 1 - 2
1 - 3 Phua Rong Wen (59')
Lopelats Alineación oficial del equipo 'Lopelats' en el partido 1 - 3 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lopelats Alineación oficial del equipo 'Lopelats' en el partido 1 - 1 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lopelats

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Aurelio Corder era molt més ràpid que el defensa Iker Moreno Cabello. Al minut 17, el jugador de Lopelats va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lopelats va ser a punt de marcar al minut 23, quan el seu jugador Francisco Bonilla Mangas va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Vicent Masllorens hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Era el minut 70 quan després d'una dura entrada, el jugador Francisco Bonilla Mangas de Lopelats s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

triana fc

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): El jugador Bryan Mahé de triana es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 184 Minuto 7 (Gol de penalti): Passaven 7 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Karel Hoornik va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de triana amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Phua Rong Wen, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Čestmír Kořený va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.