Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bembibre atletico (1585550) - triana fc (312399) » 351927605: T35/J6/VI

Liga 351927605 Información oficial sobre el partido 351927605 en Hattrick

10.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / VI.705 (15023)

bembibre.atl Alineación oficial del equipo 'bembibre.atl' en el partido 0 - 2 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
0 - 1 Botond Váradi (5')
0 - 2 Santiago Gurria (65')
bembibre.atl Alineación oficial del equipo 'bembibre.atl' en el partido 0 - 2 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bembibre.atl Alineación oficial del equipo 'bembibre.atl' en el partido 2 - 0 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bembibre.atl

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Santiago Gurria no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Duncan North estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El jugador de altetico Steeven Loßberg quasi va assolir l'empat al minut 25 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del triana. La jugada d'estratègia del altetico per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Steeven Loßberg va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Felicien Coumans no va entrar per centímetres.

triana fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Botond Váradi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 186 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de triana amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Santiago Gurria, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): triana van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 16, però el xut de Svetozar Grčić des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): triana van sortir al contraatac al minut 73, però Phua Rong Wen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.